19 februari, 2017

mitt kök.

 

I går hade vi vänner över på middag och då upptäcker vi alltid på dagen hur skitigt vi har det här hemma. Så igår skurades och dammades det både här och var. Jag passade på att ta några bilder när det var så där nystädat som det bara är en kort stund.

Vi hade fisksoppa till middag och invigde de nya talltikarna från IKEA. Hoppas er helg också var fab!

8 februari, 2017

februari wishlist.

 

En går februari kräver en skön önskelista tycker jag. (Även om det faktiskt har snöat och är riktigt vitt och fint här i Skåne just nu.

  1. En riktigt bra och skön (och snygg) handkräm för torra vinterhänder. Denna från Artilleriet.
  2. En tjusig kokbok att stoltsera med (även om det blir nudlar till middag). POLPO har jag faktiskt precis beställt från adlibris. 
  3. Kristaller vill jag inreda med. Denna från Dusty Deco.
  4. Längta efter våren i tisha från Ganni.
  5. Ingen önskelista utan sammet – denna fåtölj är från House Doctor. 
  6. Puff, puff från Artilleriet. 
  7. Och så soffbordet jag drömmer om. Tulip – finns bland annat hos Miljögården. 

24 januari, 2017

Sponsrat inlägg: Massor av mattor!

 

Jag är en sån person som har världens beslutsångest när det gäller mattor. Mina stackars golv får ofta vara nakna länge innan jag hittar rätt. MEN…hos Kilands mattor fanns det ju massor att välja på. Jag hittade en hel drös jag gillade. Bland annat gänget du ser ovan. Namnen på mattorna i ordning är: Sofiero, Casablanca, Mellby, Herringbine, Sofiero mörkblå, en från House Doctor och slutligen en Vintage colored. Gillar du dem också eller kanske hittar du någon annan favorit i deras sortiment? Ange RIAZZOLI2017 i kassan så får du 10% på hela sortimentet. Erbjudandet gäller i 4 veckor.

 

Inlägget är sponsrat av Kilands mattor.

22 januari, 2017

Ingegerd Råman – framtid i varje andetag.

Bilder: Skärmdump från filen samt IKEA.


Vet inte hur vädret är hos er men här i Skåne är det en sån där typisk, grå, sitta-inne-framför-tvn-och-mysa-dag. Därför vill jag tipsa om en jättefin dokumentär om Ingegerd Råman som visas på svt-play nu. Den heter Ingegerd Råman- framtid i varje andetag och I filmen får vi närgånget följa henne under ett händelserikt år och lära känna den process som ligger bakom hennes formgivnings skenbara enkelhet. Dagens tips!

HÄR hittar du filmen.