18 februari, 2015

inramat – styling for IKEA Livet Hemma.

ikea-benjaminbergh-mariariazzoli-0019-2inramatikea-benjaminbergh-mariariazzoli-0023-1photo: Benjamin Bergh, styling: Maria Riazzoli for IKEA Livet Hemma 


Så här ser mitt senaste jobb för IKEA Livet Hemma  ut. Temat var tavelvägg och så här skrev jag om det:

 

”Att sätta första spiken på en tom vägg kan vara lite ångestladdat, i alla fall för mig som kan ha tavlor stående på golvet i månader. Men med rätt tänk och lite struktur så behöver det inte blir så farligt.

Bestäm dig för en vägg och rensa golvet framför så att du har plats att lägga ut alla tavlor för att få till en bra layout. Börja med den största tavlan. Jag startade med en av bilderna från IKEA PS 2014 och jobbade mig sedan vidare utifrån den. När du är nöjd med helheten så kan du börja spika.

Var inte rädd för att experimentera med ramar i olika storlekar och material och fyll väggen med det du tycker är fint. Passar inte bilden riktigt den ram du har så kanske inte det gör så mycket? Sätt upp saker som inte är just tavlor – jag tyckte att galgen från kemtvätten var himla fin så den fick en plats på min tavelvägg.”

 

This is my latest work for IKEA Livet Hemma